Werkgroep Maatgevend

De werkgroep Maatgevend is verantwoordelijk voor het uitbrengen van de Maatgevend, het officiële verenigingsblad van de VVM.

Het blad “Maatgevend” proberen we 4x per jaar uit te brengen, gevuld met leuke verhalen over de Maatvoerdersdagen, interviews met leden, donateurs of meetkundige bedrijven. Ook met verhalen over nieuwe apparatuur of bijzondere klussen probeert de werkgroep de Maatgevend tot een interessant blad te maken voor de leden en lezers.

Helaas bestaat de werkgroep op dit moment slechts uit 1 persoon, namelijk Jan van Bale, dat is echt te weinig. De werkgroep is dan ook op zoek naar uitbreiding!
Als er leden zijn die denken een mooie bijdrage te kunnen leveren zijn die van harte welkom, denk hierbij aan een verslag van een werkbezoek, een interview met een ander lid, een kort verslag van een beurs of van een bezoek aan een opleidingsinstituut. Gebruikerservaringen met bepaalde apparatuur, noem maar op.

Heb je een vlotte pen, een goed verhaal, een éénmalige bijdrage, of wil je meer betekenen voor de vereniging en de Maatgevend en denk je dat je als columnist een bijdrage kunt leveren?

Neem contact op met Jan van Bale via maatgevend@maatvoeren.nl